RBD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RBD

wse o rbd..!!...Wse o rbd članih..in še veŁiko drugega..registrirajte se..ne bo vam žau..**

KazaloMP3GalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Annie se poslovi od RBD..!

Go down 
+2
anahi
Miss Lench.y..^^
6 posters
AvtorSporočilo
Miss Lench.y..^^
Talent
Talent
Miss Lench.y..^^

Število prispevkov : 166
Kraj : Maribor..pero en corazon con RBD

Annie se poslovi od RBD..! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptyNed Jan 11, 2009 1:25 am

"Živijo! Ne vem točno, kaj bi vam napisala ... Polna sem pozitivnih in negativnih čustev, počasi se vračam v realnost. Ko sem prišla v Mehiko, sta me na letališču pričakala starša. Zelo sem bila vznemirjena, ko sem odprla vrata avtomobila in ju zagledala. Zelo sem ju pogrešala in potrebovala sem njun objem. Zelo težko je bilo reči »zbogom« vsem, saj smo se zavedali, da smo bili tokrat zadnjič skupaj na letalu, na letališču … Počutila sem se mirno, ko sem videla starše in seveda vas, oboževalce. Vedno znova, ko sem odhajala in se vračala, ste bili z mano in me pričakovali na letališču do vključno zadnjega dne, ne ozirajoč se na uro, dan … Resnično, iz srca vam hvala za vedno.
Zdaj začenjamo novo zgodbo, prišel je nov dan in z njim vzide tudi sonce. Sama začenjam znova, pred sabo imam vse življenje in z vsem srcem bom pustila, da bom skupaj z vesoljem kovala zaroto, ki nam bo prinesla presenečenja!!!
Ne morem vam točno povedati, kaj se bo zgodilo z mano … Trenutno vem, da ne želim snemati telenovel ali se pojavljati na televiziji. Preprosto ni čas za to, saj me to trenutno ne gane in hkrati ne čutim metuljčkov v trebuhu. Vedno sem vam govorila, da delaj tisto, kar ti narekuje srce, in tisto, ob čemer se počutiš živega!!!
Sama se počutim živo, ko sem na odru, ko vas imam zraven in ko skupaj z mano pojete. Upam, da bomo nekega dne ponovno doživeli to čarobnost, in vem, da če damo našo dušo v sanje, če poslušamo dušo sveta in sledimo znamenjem … Vesolje bo kovalo zaroto.
Želim vam vesele praznike in novo leto, polno ljubezni, miru, sanj, ki bodo postale resnične. Ne jokajmo več, rajši se smejmo in se spominjajmo vsakega trenutka te norosti, ki smo jo skupaj živeli.
Rada vas imam z vsem srcem!!!"
Nazaj na vrh Go down
anahi
Še nič
Še nič
anahi

Število prispevkov : 18

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptyNed Jan 11, 2009 11:00 pm

ANAHI ČEPRAV TE NISEM V ŽIVO VIDELA NE SLIŠALA BOŠ VEDNO V MOJEM SRCU Sad
Nazaj na vrh Go down
anahi
Še nič
Še nič
anahi

Število prispevkov : 18

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptyNed Jan 11, 2009 11:18 pm

ANAHI MI PRINCESA MI AMIGA
Nazaj na vrh Go down
Miss Lench.y..^^
Talent
Talent
Miss Lench.y..^^

Število prispevkov : 166
Kraj : Maribor..pero en corazon con RBD

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptySre Jan 14, 2009 4:43 pm

Annie..siempre en mi corazon..*
Nazaj na vrh Go down
maite_perroni
Še nič
Še nič
maite_perroni

Število prispevkov : 10
Kraj : Ljubljana-Mexico

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptyČet Jan 15, 2009 5:21 pm

anahi te amo con todo mi corazon
Nazaj na vrh Go down
Victoria 'Vico' Paz
Še nič
Še nič
Victoria 'Vico' Paz

Število prispevkov : 19

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptyNed Jan 18, 2009 2:56 am

wiuu..ful lpoo iie napisalaa Like a Star @ heaven I love you
Nazaj na vrh Go down
**~Anny~**
Še nič
Še nič
**~Anny~**

Število prispevkov : 16

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptyNed Feb 15, 2009 6:55 pm

Ful je lepo napisala....te amo mi bebe..amigas para siempre..te qiero muchisimo..para toda lavida....
Nazaj na vrh Go down
Dulce..*
Še nič
Še nič
Dulce..*

Število prispevkov : 8

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptySob Maj 23, 2009 10:22 am

Ful lepo

i like you annie
Nazaj na vrh Go down
Flawch.
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! EmptyPon Jun 01, 2009 5:10 pm

Hola chicas,yo soy Flavia,de Mexico.
Soy anny fan y eso es seguro por sierto !
Ese foro es lindo,pero,soy triste,por que es tan.. no se muy raro.
Pero es bueno. Anny es mi idola,y yo la amo con todo i corazon y alma
BB besos de Mexico. Flawia.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Annie se poslovi od RBD..!   Annie se poslovi od RBD..! Empty

Nazaj na vrh Go down

Annie se poslovi od RBD..!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1